Преминете към основното съдържание

Мелания Тръмп посети Сицилия с палто за 51 хиляди долара

Първата дама на САЩ прекрачи всякакви граници - пренебрегна протокола и облече бутиково палто на Dolce&Gabbana за шокираща цена

Доналд и Мелания Тръм сякаш са на абонамент за присъствие в скандалните хроники. Първото официално пътуване на първата дама на САЩ в Италия произвежда по няколко гафа дневно, като поредният е палтото, с което тя "дефилира" в Сицилия.  

Мелания придружава президента Доналд Тръмп по време на срещата му със световните лидери на Г-7 в Сицилия. Докато едни от най-влиятелните световни политически лидери заседаваха, първата дама не пропусна възможността да разгледа красотите на италианския остров, но не с какво да е, а облечена с 3D флорално палто, дело на италианските дизайнери Dolce&Gabbana на стойност 51,500 долара. 

Подобна демонстрация е непростима, особено в лицето на първата дама на Америка. Етикетът, който видимо тя е пропуснала да спази, а именно да не се появява на публични места със знакови луксозни стоки и дрехи, на които паричната стойност може да стане ясна само с едно кликване в интернет или посещение на някои от бутиците на италианския моден бранд, е недопустима грешка. Тя трябва да бъде пример и жена от народа, която обединява различията на нациите и не демонстрира висок стандарт на живот, коментират експерти по протокола. Перфектен пример за това е херцогинята на Кембридж, която винаги е облечена стилно и елегантно за символична сума.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser