Преминете към основното съдържание

Мелания Тръмп направи последното си изявление като първа дама на САЩ

Съпругата на Доналд Тръмп с трогателна реч пред американците

На 18 януари Мелания Тръмп се обърна към американските граждани с прощална реч и публикува видео от нея в Twitter. Съпругата на Доналд Тръмп заяви, че последните четири години са незабравими и нарече работата си "най-голямата чест в живота ми". Мелания също призова американците никога да не прибягват до насилие, отбелязвайки, че това няма да реши нищо и няма оправдание за подобни действия.

Тръгващата си първа дама изрази благодарността си към лекарите, медицинските сестри и всички, които са работили на първа линия в борбата срещу пандемията. Тя също така призова американците да бъдат внимателни, когато се ваксинират срещу коронавирус. „Всеки живот е безценен и сега, когато милиони ваксини са в обръщение, моля всички американци да проявяват предпазливост и здрав разум, за да защитят уязвимите“, каза Мелания.

Инаугурацията на новоизбрания президент Джо Байдън е насрочено за 20 януари. Доналд Тръмп заяви, че няма да присъства на събитието.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser