Преминете към основното съдържание

Мелания Тръмп навърши 50 години

Галерия
Анна Кожухарова-Мариянска

Съдбата й е като в приказка за Пепеляшка - обикновено момиче от малък град в бивша Югославия става съпруга на един от най-богатите хора в Америка и най-противоречивия президент. Тя не е планирала да живее в Белия дом и най-вероятно дори не е мечтала за това. Не е завършила Сорбоната, като Жаклин Кенеди, или Принстън, като Мишел Обама. Тя няма нито безупречно минало, нито влиятелни родители. По време на кампанията на Доналд Тръмп известни марки, включително Том Форд и Марк Джейкъбс, заявиха, че няма да работят с г-жа Тръмп.

Но след встъпването в длъжност, Мелания се събуди като всепризната икона и нейният елегантен син костюм веднага бе наречен най-стилното облекло на първата дама, сравнявайки я с принцеса Даяна. Любимото й синьо веднага се превърна в най-популярния цвят сред жените политици, а дизайнерите бързо промениха решението си - сега смятат за чест да създадат тоалет за съпругата на президента.

И така, какво обича г-жа Тръмп? Класически силуети, широки колани, разкроени рокли и мъжки костюми. Всичко й подхожда, но любимите й цветове са синьо, бяло и червено. Тя е и една от малкото жени в политиката, която носи жълто, фуксия, розово, флорални щампи, кожени поли и рокли с пайети.

Гледайки я, не се съмняваме, че тя може да направи всичко - дори да спечели сърцата на най-яростните си критици, които сега все повече я наричат най-стилната и красива първа дама на САЩ.

Честит рожден ден, Мелания!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser