Преминете към основното съдържание

Мерил Стрийп и нейният модерен дом в Калифорния

Вижте къде живее актрисата-противник на политиката на Тръмп
© Getty, celebrityhome.com

Наскоро Мерил Стрийп отново разбуни духовете със знаменитата си реч насочена срещу политиката на Доналд Тръмп по време на церемонията „Златен глобус“, с която доказа, че Холивуд не е своеобразен „облак на елита“, откъснат от реалния живот в Америка.

Актрисата е част от този елит и това малко или много провокира интерес не само към професионалнияй, но и към личния й живот. Предлагаме ви да надникнем заедно в дома й в Калифорния.

Построен е през 1954 г и първоначално сградата е била предназначена за хотел. Разположена на хълмовете на Холивуд, тя се разпростира на почти 2000 кв. м. Има две спални, 3 бани, камина от дялани камъни, гурме кухня, тенис корт, открит басейн и СПА.

В целия дом има обилно количество светлина заради високите прозорци, като по този начин се създава красив баланс между вътрешната и външната част на дома. Все пак дворът е обграден от високи бетонни стени, облицовани с обилна зеленина – това помага на усещането за уединение, въпреки огромните отворени пространства и високи прозорци.  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser