Преминете към основното съдържание

Met Gala 2019: Мъжете на червения килим

В най-важната вечер в модния свят мъжете облякоха рокли
Марк Джейкъбс, Езра Милър, Алесандро Микеле и Хари Стайлс
Марк Джейкъбс, Езра Милър, Алесандро Микеле и Хари Стайлс © getty

Версайският двор, викторианската Англия, драг-кралици и много ирония - естетиката на кемпа е визуално изобилна по дефиниция, така че не е било много трудно на звездите, тази година да се облекат подобаващо за Met Gala.

Кемпът позволи всякакви екстравагантни съчетания като балната рокля Versace на Серена Уилямс с кецове Nike.

Други като Кейти Пери се облякоха като полилей или се разхождаха с копие на собствената си глава под ръка като Джаред Лето.

Естетиката на кемпа също така премахва границите между половете - поради което е особено интересно да се видят мъжките визии на червения килим на Met Gala.

© getty, Били Портър


MET GALA 2019: КИМ КАРДАШЯН В "МОКРА" РОКЛЯ НА MUGLER


Все пак Сузан Сонтаг в своя анализ нарече кемпа "андрогенен". Според нея, най-сложните форми на привлекателност се появяват, когато се нарушава границата между половете. Същото се случви и на червения (или по-точно розовия) килим. Алесандро Микеле се появи в блестящ розов костюм с къдрици, Райън Мърфи в пайетено наметало, а Били Портър заслепи всички със златните си крила.

© getty, Били Портър

Вижте всички визии на мъжете позиращия на червения килим на Met Gala 2019 в галерията:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser