Преминете към основното съдържание

Между класическата елегантност и тайнственото излъчване на черния цвят

Галерия

Черното привлича вниманието със своето тайнствено и елегантно усещане, съблазнява и насочва погледите към себе си. Както знаете, присъства във всяка модна колекция, без значение от сезона, остава все така актуално. Включително и тази пролет.

Според психологията на цветовете дамите, които често залагат на стайлинг в черно, искат да подчертаят своята индивидуалност и увереност. Обикновено това са жени със силен и изразен характер. Любовта към черното е израз и на честолюбие и взискателност. Черният цвят, също като червеният, се смята за един от най-чувствените и сексуални цветове.

В галерията ни сме ви подготвили няколко визии в черно на модела Ashley Ablavi, заснети от фотографа Diana Buenger.

Когато носим черно, трябва да внимаваме, за да не сътворим мрачна визия, която да попречи на желания ефект. Добро решение на ситуацията е да поиграем с цветовете. Комбинацията с бяло също е подходящ избор, ще я откриете и сред тоалетите на Ashley Ablavi.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser