Преминете към основното съдържание

Michael Kors нарече колекцията си „противоположна на живота с домашни чехли“

Галерия

Няма съмнение, че пандемията промени живота ни изцяло. Доста дълго време ни бе затворила в рамките на дома, а колекцията на Корс сякаш искаше да отпразнува завръщането към истинския живот, да изрази желанието на хората да се забавляват, да излизат, да се разхождат с приятели, да посещават различни места, да ходят на срещи, да пътуват и да изследват света около тях. Няма спор, че домашните чехли ни омръзнаха отдавна. В момент като този, модната индустрия трябва да предлага точно такива колекции като тази на Корс, наситени с живот, енергия, настроение, пречупващи всички прегради и откриващи света пред нас.

На подиума видяхме изискани костюми, блейзъри и палта, които със сигурност не бихме носили вкъщи с домашните си пантофи, а на път към офиса. Преобладаващи в колекцията са монохромните визии. Изцяло в бежово, ярко оранжево, наситено жълто, циклама, черно или бяло? Разгледайте всички атфити в галерията ни и решете.

Освен за ежедневната ни визия, дизайнерът е помислил и за вечерното ни облекло, като едни от най-впечатляващите тоалети в тази категория бяха роклите с пайети. Той е решен да остави пандемията зад гърба си и да даде на клиентите си стайлинг идеи за по-добрите времена, които предстоят.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser