Преминете към основното съдържание

Michael Kors съчета шикозното градско шиене с духа на курортното облекло

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Секси и изчистени, това е тенденцията при дрехите, която забелязахме по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, особено в колекцията на Michael Kors.

На предварителния преглед на шоурума, Корс говореше за отличителните белези на добрия американски дизайн: движение и чувственост. Той успя да съчетае шикозното градско шиене, с което е известен, със спокойния, но хедонистичен дух на курортното облекло.

Този път заложи и на по-смели цветове, въпреки че голяма част от дрехите бяха в бяло, черно и нюд, дизайнерът показа и не малко визии в яркочервено, синьо и неоново зелено.

Що се отнася до тенденциите, които очерта, монохромният стил ще продължи и другото лято, мини дължините и сутиените, носени като топ, също остават. Те бяха един от най-провокативните, но същевременно и супер ефектни трендове, които завладяха както модните писти от изминалия сезон, така и улиците на Копенхаген, Лондон, Милано, Ню Йорк и Париж. Ако това лято сте пропуснали да се доверите на този смел ход, догодина ни се отдава нова възможност да експериментираме.

Откроихме и друга, добре позната тенденция, в която бяхме влюбени през последните месеци, а именно сандалите с дълги връзки, които може да комбинираме с всеки тоалет. Дали това ще са обувките на лято 2023, предстои да разберем.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser