Преминете към основното съдържание

Мик Джагър ще плати 2.5 милиона долара на бременната от него Мелани Хамрик

Повечето мъже по света със сигурност завиждат на Мик Джагър. Но, ако болшинството от хората на 72 години изживяват спокойните си старини, музикантът продължава да се наслаждава на живота, който в никакъв случай не прилича на този на пенсионер. Мик Джагър...
© Splashnews

Повечето мъже по света със сигурност завиждат на Мик Джагър. Но, ако болшинството от хората на 72 години изживяват спокойните си старини, музикантът продължава да се наслаждава на живота, който в никакъв случай не прилича на този на пенсионер. Мик Джагър се готви да стане баща за осми път.

Преди около месец стана известно, че приятелката на фронтмена на The Rolling Stones – 29-годишната балерина Мелани Хамрик очаква дете от него. Оказва се обаче, че любвеобвилният артист ще плати на възлюбената си 2.5 милиона долара.

© Splashnews, Мик Джагър

Парите ще бъдат изпозлвани за отглеждането на бъдещото им дете, но сумата от рокаджията Хамрик няма да получи веднага. Тя ще бъде разпределена на по 15 хиляди долара месечно до навършването на пълнолетие на детето. Музикантът също обещал да купи дом за Мелани и бебето им.

Независимо от бременността, двойката не смята да сключва брак. Мелани и Мик дори не планират да живеят заедно – балерината смята да се премести от Лондон в Лос Анжелис, за да бъде по-близо до семейството си.

© Splashnews, Мелани Хамрик

Автор Люба Вангелова  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser