Преминете към основното съдържание

Микро тренд - наниз от раковини на кръста

Бела Хадид разкрива какво ще носим това лято

До лятото остават само няколко месеца. Всички стискаме палци мерките да се разхлабят и отново да можем да пътуваме свободно – до нашето прекрасно море или някъде по света. А междувременно нека се подготвим. Бела Хадид също тъгува по пътуванията, въпреки че в САЩ и съседно Мексико има и океан и красиви пясъчни плажове, които американците могат да посещават свободно. Въпреки това Бела намери в архива си и публикува в социалните си мрежи снимки, на които тя и нейните приятелки почиват в мексикански курорт.

Бела е с бели бикини, на кръста си има наниз от раковини (тези бижута продължават да са модерни), на ръцете й проблясват много златни гривни. Плажната й визия е допълнена от бели маратонки и полупрозрачно парео, което освен завързано на ханша, можете да използвате и за да предпазите раменете си от слънчевите лъчи. И така, Beach Outfit 2021 е готов.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser