Преминете към основното съдържание

Мила Кунис показа бременното си коремче

Аштън се старае да й помага по всякакъв начин
Бременната Мила Кунис
Бременната Мила Кунис © FameFlynet

Бременното коремче на Мила Кунис вече ясно си личи. Актрисата и 38-годишният й съпруг Аштън Кътчър до няколко месеца ще се радват на втори наследник, който все още се пази в тайна от какъв пол ще бъде. Факт е обаче, че 20-месечната им дъщеря Уайът съвсем скоро вече ще бъде кака.

"И Мила, и Аштън са истински развълнувани заради второто бебе. Двамата искаха децата им да нямат много голяма разлика във възрастта помежду си и така се случи. Уайът ще бъде едва на 2 години, когато бебето се роди", сподели приятел на двойката. "Аштън и Мила обожават ролята на родители и най-вече обичат да прекарват времето си с дъщеря им. Затова и бяха много щастливи, че семейството им ще се увеличи толкова скоро." 

© FameFlynet, Мила, Аштън и Уайът

Цялото семейство беше засечено от преследващите ги папараци, които не пропуснаха да ги нащракат. От кадрите се вижда, че с грижите за малката Уайът почти изцяло се е заел татко й, за да може да облекчи поне за малко половинката си. 

Нейни близки издадоха, че за разлика от първата й бременност, по време на тази актрисата няма много възможности да си почива, тъй като трябва да се грижи за дъщеричката си. "Когато са навън, Аштън е този, който носи малката на ръце, защото не желае Мила да се претоварва с каквото и да било. Той винаги се е стараел да помага, но в последно време се е заел по-сериозно с тази задача, за да даде възможност на Мила да си почива", разказа близка на актрисата. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser