Преминете към основното съдържание

Мила Кунис призна: „Аз съм ужасна майка - опитах се да избягам от дома“

Актрисата с откровен разказ за времето, прекарано под карантина

В началото на февруари 37-годишната Мила Кунис вече разказа пред репортери за съвместната карантина с 42-годишния си съпруг Аштън Къчър и двете им деца, шестгодишния Уайът и четиригодишния Димитри. Тогава актрисата призна, че е приела предложението да участва в рекламата за Супербол с Аштън като възможност да се разнообрази поне за известно време в разгара на пандемия.

Преди дни Мила участва шоуто на Елън Дедженерис с видео от дома си. В разговор с водещата Кунис отново повдигна темата за карантината със семейството си, като отново припомни историята на снимките във въпросната реклама.

„Предложението дойде в разгара на пандемия. Тогава това изглеждаше напълно нелогично, защото целият свят преживяваше тежки времена. Ние обаче бяхме в изолация от дълго време и аз буквално умирах от желанието да напусна къщата. Тогава казах: "Не ме интересува. Трябва да изляза!" Гледах на тази възможност като на двудневна ваканция. Помислих си: „Просто ще излезем оттук, ще заснемем рекламата и ще избягаме от децата поне за малко.“ Аз съм просто ужасна майка ...”, сподели Мила.

Актрисата допълни още, че наистина обича двете си деца, но понякога изпитва спешна нужда да си вземе поне малко почивка от тях, защото децата не ги оставят сами с Аштън нито за минута:

„Наистина обичам децата си, но те по някакъв начин ми напомнят за кучета – във всеки момент могат надушат в коя стая се намирате. От тях няма спасение. Те са буквално навсякъде!”

В същото време Мила призна, че след заснемането на рекламата е започнала да се притеснява, че може да се е заразила с вируса в процеса по време на работата, защото трябвало да е в кадър без маска. В един момент страховете й се превърнали в параноя и звездата била сигурна, че вече е болна, въпреки сериозните предпазни мерки на снимачната площадка

По време на карантината Мила Кунис и Аштън Къчър бяха по-активни от обикновено в социалните си мрежи - те благодариха на лекарите за безценната им помощ в борбата с вируса и насърчиха последователите си да направят това, а също така споделиха ефективен начин за справяне със стреса по време на самоизолация като им предложиха да пият вино.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser