Преминете към основното съдържание

Мила Кунис: В началото бях с Аштън само за секс

Актрисата е в очакване на второто си дете от колегата си
Мила и Аштън имат дъщеря Уайът
Мила и Аштън имат дъщеря Уайът © Splash

Приятелчета за секс - така е започнал любовният романс на актьорите Мила Кунис и Аштън Кътчър, които днес, не само че са законни съпрузи, но и са в очакване на второто си дете. 

За любопитният старт на отношенията им и уговорката, че всичко ще бъде само за забавление между чаршафите, а не за сериозна връзка, разказа 32-годишната брюнетка. Най-интересното е, че и двамата са участвали във филми, в които подобна приятелска уговорка е в основата на сюжета.

„Не знам дали трябва да споделям тази история, защото може да си навлека неприятности. Участвахме в подобни ленти и трябваше да обърнем по-сериозно внимание върху тях, тъй като в реалния живот нещата определено не се случват по този начин“, обясни Мила. „Просто си стиснахме ръцете и си казахме, че само ще се забавляваме. Буквално изживяхме ролите си от филмите“, допълва още актрисата. 

© Splash, Връзката им е започнала само за секс

Е, както и в киното, така и в реалния живот, отношенията на актьорите са се развили и извън спалнята. „Връзката ни започна с идеята, че никога няма да се оженим. Всеки от нас преди това беше приключил подобни сериозни отношения. Стиснахме си ръцете и животът беше чудесен, защото имахме уговорка само да се забавляваме. Три месеца по-късно обаче си казах: „Вече не е само забавление.“ Година по-късно вече искахме да се оженим, което определено беше изненада за всички около нас", разказва още Кунис. 

Двойката вече се радва на дъщеря си Уайът, а до няколко месеца и второто им дете ще стане част от семейството. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser