Преминете към основното съдържание

Милано зима 2015: Dolce&Gabbana

Италианското модно дуо се поклони пред майчината грижа в модна приказка за следващия зимен сезон
Dolce&Gabbana FW15
Dolce&Gabbana FW15 © IMaxTree

Ревюто на Dolce&Gabbana в Милано започна с представяне на истински рисунки на Доменико и Стефано, които те са рисували като деца. Вдъхновение за стила в зиманата им колекция е послужила поемата на Едуардо Бенато "Ура за мама" и наистина образът, който видяхме, бе образът на една стилна и очарователна майка, който ти се иска да запечаташ и да сложиш в рамка на стената. 

С послания "Обичам те!", написани върху дрехите на английски и на италиански, прокрадвайки се между розови храсти по блузи, сака, поли и рокли, майките дефилираха по подиума с бебетата и дъщерите си на ръце. Основната линия на марката остана силно разпознаваема и в следващия зимен сезон - черна дантела, пола молив, но и силует в стил 50-те отново затрогват с изключителен лукс и женственост. 

Появата на бременната Бианка Балти бе кулминацията на модното шоу - цялата колекция ще се запомни като един от прочувствените моменти в модата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser