Преминете към основното съдържание

Милано зима 2015: Just Cavalli

Крачка встрани от дивите щампи и страстните силуети в зимната мода на италианския моден бранд
Just Cavalli FW15
Just Cavalli FW15 © IMaxTree

Г-н Кавали за първи път се отклони от дивата и страстна мода, която е характерна за линията му в Just Cavalli. Всъщност с изключение само на един, в останалите тоалети липсваха разновидностите на анималистичния принт, така характерен за Cavalli и разпознаваемата сила на марката. 

70-те, кожа с косъм и нюанси на горчица и кафяво - това са опорните точки на зимния гардероб Just Cavalli за сезон 2015/2016. Сякаш жената Cavalli иска да избяга от глобализацията и го прави чрез хипи стайлинга и смесица от щампи. 

Без обичайната си уверена походка, съпругата на дизайнера Ева Кавали се появи за миг, за да помаха плахо на публиката и да се скрие зад кулисите почти веднага. Това предизвика още повече въпросителни по отношение на бъдещето на марката. Упорито се говори, че през март ще бъде финализирана сделка, която ще узакони продаването на 50 % от марката на флорентинска фирма. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser