Преминете към основното съдържание

Милица Гладнишка и Поли Христова се изправят в сериозна битка на сцената

Двете са звезди в постановката „Бягства“
Милица Гладнишка
Милица Гладнишка © Иван Дончев

Талантливите актриси Милица Гладнишка и Поли Христова се изправят една срещу друга в изумителна "битка", ползвайки като оръжие единствено гласовете и телата си. Публиката може да стане свидетел на това изкуство на премиерата на новия спектакъл "Бягство", която ще се състои на 19 и 20 декември в Театър Азарян.

Спектакълът „Бягства”, който е под режисурата на Веселка Кунчева, е вдъхновен от искрената и дълбока необходимост на авторите му да разкажат неизречими съкровения, които, споделени в театрална зала с много други хора, се превръщат в емоционално събитие. Това ще бъде преживяване за очите и душата и ще стане път към сетива, за които не сме подозирали, че притежаваме.

Музикалното решение е единствено гласът на Милица Гладнишка, която изпълнява всеки тон на живо пред публиката. Летящи тела. Музика на живо, която пронизва пространството. Tекст, който вълнува, изричайки откровено истини и тайни. Разтърсващ визуален спектакъл, който провокира и вълнува в неистов ритъм.

© Иван Дончев, Поли Христова

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser