Преминете към основното съдържание

Милитъри по френска рецепта

Уикенд вдъхновението на модния редактор на сп. ELLE

Военното положение завладя и модния подиум, а някои дизайнери директно и смело се разровиха в гардероба на Наполеон Бонапарт. Френският почерк винаги се долавя и ни пленява от първи поглед, затова винаги започваме модната си разходка от вечния Париж. Елегантността и рафинираният шик пристъпват в синхрон из улиците му, а аз открих своето вдъхновение в дългите палта с малки детайли в милитъри стил, един от любимите ми този сезон.

© ImaxTree

Особено с добавки, взети назаем от парижките като каскета в тъмносиньо от капсулната колекция на Джижи Хадид за Tommy Hilfiger. Трябва да имате нещо нея, несъмнено!

Шапка TommyxGigi

Тази седмица съм на френска вълна и заради писателя и парижки бохем Фредерик Бегбеде, който беше в София, за да открие кино-литературния фестивал Cinelibri заедно с втория му опит като режисьор с филма „Идеалът“. По същото време на пазара се появи и второто издание на книгата му „Романтичният егоист“, и моята за уикенда. Защото въпреки всичко предпочитам да чета Бегбеде вместо да го гледам.

“Романтичният егоист“ на Фредерик Бегбеде, изд. Colibri

"Петък
Преживял съм ужасни мигове, страдал съм, измъчвал съм се, търпял съм поражения, бил съм побеждаван и унижаван, захвърлян в калта, тъпкан, пренебрегван, изоставян, но никога нищо не ми е струвало толкова усилия, колкото вложих, за да не ти се обадя, Клер; никой никога не ще узнае какви мъки ми е струвало ДА НЕ ТИ СЕ ОБАДЯ. Да спреш да обичаш е дори по-трудно, отколкото да спреш да пиеш."

Палто MANGO

Текст Димитрина Иванова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser