Преминете към основното съдържание

Мини полите покориха модните писти: Как да ги стилизираме?

Галерия

Мини полите са сред любимите ни модни находки в гардероба, защото можем да ги носим всеки сезон. Ако преди имахме съмнение дали да ги облечем след края на лятото, сега нищо не може да ни спре. Новите есенни колекции са изпълнени с безброй модели, като селектирахме някои от най-ефектните, на които попаднахме. Balmain, Blumarine, Coperni, Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu, Schiaparelli, Versace и още много други брандове избраха да заложат на мини дължини дори и през по-студените месеци.

Вариантите да стилизираме късата си пола, така, че да не усетим изобщо ниските температури навън, са безкрайни, като имаме предвид броя на дългите палта и ботуши, които имаме в личните си колекции. Може да компенсираме дължината на полата с по-дълго палто, но и с достатъчно високи ботуши, които също ще ни стоплят. Не изключваме и чорапогащника и чорапите над коляното, които са супер тренди в момента.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser