Преминете към основното съдържание

МИРЕЛА ИЛИЕВА: Танцът е моята сила

Nike Air Force 1 празнува своята 40-та годишнина, обединявайки сили с редица млади и енергични хора по цял свят.

Артистичната и смела Мирела е влюбена в танца. Тя е енергична, живее динамичен живот и не се притеснява от предизвикателствата, които денят й поднася (а понякога, дори сама ги търси и намира). Тя покорява върховете с танцова стъпка и свой отличителен стил!

За да отпразнуват 40-ата годишнина на Air Force 1, Nike обединяват сили с Мирела, за да почетат хората, общностите и субкултурите, превърнали AF 1 в емблематичната обувка, която всички познаваме днес.

Казват, че с точните обувки една жена може да покори света. Кои са точните за теб?

За мен точните обувки са тези, с които се чувствам свободна да направя всяко движение, да се покатеря навсякъде, да съм стилна и да съм готова за приключение по всяко време.

Като човек на танците, който е непрекъснато в движение, колко време си със спортни маратонки и колко - на токчета, примерно?

В ежедневието си съм винаги с маратонки, защото непрекъснато съм в движение – на тренировки, на танци или по задачи. Затова трябва да ми е удобно. На токчета съм, докато танцувам или в редките случаи, когато излизам и искам да се чувствам женствена.

Кое е най-важното, което трябва да притежават твоите маратонки?

Най-важното, което трябва да притежават моите обувки, е стабилност, комфорт и да са в крак с модата.

Как би описала Nike Air Force 1 ’07?

Nike Air Force са за всеки ден. Може да бъдат съчетани с всеки аутфит. Това са перфектните обувки за пътуване, за танци, за разходка или за парти.


Nike Air Force 1 празнува 40 години заедно с нас! Емблематичният модел отбелязва своята годишнина със специално събитие и у нас – на 3 декември, в The Steps, където Nike кани всички фенове, за да отпразнуват 40 години Nike AF1 и силата да бъдем заедно.

Програмата включва много танцови workshop-и през целия ден, започвайки още от 11 часа, Barbershop и Braids зона, в която напълно безплатно можете да освежите своя външен вид, както и Nike работилници, в които с достатъчна доза креативност, можете да създадете своят мечтан Nike AF1 дизайн и да си спечелите маратонки с него.

Всички dance уъркшопи са с предварително записване, а вечерта ще завърши с Dance battle и невероятните Дара и Криско, които да закрият този епичен рожден ден, посветен на силата 40 години заедно с Nike Air Force 1.

Повече подробности тук.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser