Преминете към основното съдържание

Мишел Обама, най-накрая разкри, какво й подари Мелания Тръмп от Tiffany's в деня на инаугурацията

Мистериозната кутия човъркаше любопитсвтото ни отдавна
© getty

Лицето на Мишел Обама, когато Мелания Тръмп й подаде неочакваният подарък в деня на официалното постъпване на Тръмп в длъжност бързо се превърна в интернет мийм, но сега бившата Първа дама най-накрая разкри, какво имаше вътре в кутията Tiffany & Co.

"Това беше една прекрасна рамка", каза Обама по време на интервюто си при Елън Дедженерес, преди да подчертае, че подаръкър беше донякъде изненада за нея. "Е, това го има в протокола. Искам да кажа, че това е малко като държавно посещение - казват ви какво да направите, къде да стоите. Нo никой не ме беше инструктирал за подаръка", сподели Мишел. 


ВЕЧЕ МОЖЕ НАИСТИНА ДА СЕ ЗАКУСВА В ТИФАНИ


Анимирана картинка от момента, в който Мелания подава подаръка на Мишел, а тя неловно търси къде да остави подаръка, бързо започна да циркулира в интернет.

"Какво да правя с този подарък?", припомни си ситуацията Обама при Елън. "Всички изчезнаха и нямаше кой да дойде да вземе кутията. И аз мисля как ще направим официалната снимка с нея?"

Обама продължи с разказа си,  "И тогава съпругът ми спаси деня - видя, че се чувствам неловкo и сграбчи кутията и я взе вътре. Но всички бяха се изпарили", продължи Обама. "Нямаше персонал, нямаше никой! Аз стоя и се чудя - какво се прави с кутията?"

© getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser