Преминете към основното съдържание

Мишел Обама стартира подкаст – първият й гост е съпругът й

Едно ужасно мило семейство говори за любовта си

Мишел Обама пусна свой собствен подкаст в платформата Spotify. Във всеки епизод в студиото ще се обсъжда нова тема. Първият гост на бившата първа дама на Америка е съпругът й Барак Обама. Епизодът ще се излъчи на 29 юли.

Мишел и Барак ще говорят за любовта, която е в основата на връзката им, и за живота си след Белия дом. Госпожа Обама има за цел да помогне в намирането на отговори на най-интимните въпроси, като идеята й е да подходи към всичко с чувство за хумор. Съпругата на бившия президент на САЩ ще води изключително лични и откровени разговори с гостите си. „Може би този подкаст ще ви вдъхнови да проведете с любимите си хора разговор, който отлагате прекалено дълго“, се казва в съобщението на подкаста.

В първия епизод двойката ще говори за и истинската същност на връзката си. „Понякога тези връзки стават източник на истински смисъл в живота, а понякога могат да повдигнат въпроси, на които самите ние не знаем отговорите. Ще говорим за нашето място в този свят и за това, какво е отношението ни към него и какво можем да направим благодарение на силата си “, казва Мишел.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser