Преминете към основното съдържание

Мисия възможна: с дънки в офиса

Как да носим любимия си деним на работа
© Imaxtree

Строгият дрескод обикновено изключва дънките, освен ако в дадена компанията няма традиция за casual friday, когато високите токчета могат да бъдат заменени с кецове, а полите и панталоните с деним. Един поглед към street style облеклата обаче ни е напълно достатъчен, за да се убедите, че има начин да носите любимите си дънки в офиса и не само, когато е петък.

Едно от условията е моделът да е по-класически и изчистен, без много накъсвания и допълнителни детайли. След това е важно обувките да бъдат елегантни, дори и да са ниски, например тип мюлет или оксфордки.

Горната част трябва да бъде сако, като може да е цветно или в принт, а под него е добре да носите риза. Може и тишърт, но той все пак е по подходящ за небрежните петъци. Може да съчетаете дънките и с красива елегантна риза и семпли бижута. Макси аксесоарите не са подходящи за офис дрескода.

Харесваме и комбинациите с oversize блейзърите, които сякаш сте взели от половинката си, както и тези с другата ни любима класика – тренчкотът, дори и той да не е в традиционния си бежов цвят.

За чантите имате свобода да бъдат малки или големи, в зависимост дали след края на работния ден ви очаква работна вечеря или соаре с приятелки на чаша вино. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser