Преминете към основното съдържание

Мистерия с възрастта на Бионсе! На колко години е?

Бащата на певицата отново разбуни духовете
Бионсе с баща си Матю
Бионсе с баща си Матю © Getty images

Таткото на поп дивата Бионсе - Матю Ноулс, отново намери начин да я забърка в скандал. В свое радио интервю бившият мениджър на групата Destiny's Child, където изгря звездата на певицата, намекна, че тя крие истинската си възраст.

Матю разказа, че когато е започнала да се занимава по-сериозно с музика, Бионсе е била на същата възраст, на каквато е била и колежката й Пинк. Справка обаче показва, че разликата във възрастта между двете е 2 години. Бионсе е родена през 1981 г., а Пинк - през 1979 г. Така той постави под съмнение наистина ли Кралица Би е на 34 г, както твърди, или всъщност е на 36 г.

Слуховете, че певицата крие реалните си години не са от вчера. През 2008 г. актрисата Гейбриъл Юниън, която скоро навършва 43 г., обясни, че двете с Бионсе се познават още откакто са били тийнейджърки. Това обаче няма как да е реалност, ако разликата във възрастта им в действителност е от 9 години.

Откакто през 2011 г. Бионсе уволни баща си като неин мениджър, отношенията между двамата не са особено добри. Матю Ноулс обаче заяви, че вече по-често се чува с нея и дори успява да види внучка си Блу Айви.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser