Преминете към основното съдържание

Мистичното място, където GUCCI ще проведе следващото си шоу

Марката обяви къде ще е представянето на круизната ѝ колекция

След като представи блестящо Средновековната епоха, Алесандро Микеле продължава диалога със стария свят. За круизната си колекция, която ще се проведе в Рим на 28 май, дизайнерът е избрал едно много значимо място за града.

Изборът на сценарий за шоуто извън сезона е една от най-очакваните новини в света на модата. Това е уникална възможност за дизайнера да пресъздаде сцена, изпълнена с магия. И именно с тази цел италианската марка избра интериора на Капитолийските музеи.

Разположени на хълма Капитолия, музеите предлагат уникален поглед през вековната история на Древен Рим чрез богата колекция от антики.

Новата ексцентрична кампания на Gucci

Галерия

Новата ексцентрична кампания на Gucci

фотографии Glen Luchford, криейтив Alessandro Michele, арт директор Christopher Simmonds, коса Paul Hanlon, грим Yadim Carranza


GUCCI СТАРТИРА НОВ INSTAGRAM ПРОФИЛ С ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО


Алесандро Микеле има постоянен творчески дискурс с антични светове.

Наскоро колекцията есен-зима 2019 беше заснета в археологическите паркове на Помпей, Херкуланум и Селинунте, за да се създаде усещане за "tableau vivant".

Изборът на Капитолийските музеи добавя още една глава към повествованието за провеждането на модните ревюта на Gucci Cruise в художествени и исторически значими места като Фондация Диа-Арт в Ню Йорк, Манастирите на Уестминстърското абатство в Лондон, Палатинската галерия в двореца Пити във Флоренция и Променад де Асскамп в Арл.


GUCCI ПУСНА НОЕВИЯТ КОВЧЕГ ДА ПЛАВА В НОВАТА СИ РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ


През следващите две години Gucci ще направи дарение за подкрепа на проекта за възстановяване на Тарпейската скала. Според историята, до първия век от н.е., предателите били осъждани на смърт на скалата намираща се до основния римски форум, който символично е бил оставен извън града. Днес тя, направена предимно издълбана през вековете туф, е едно уникално природно пространство.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser