Преминете към основното съдържание

Миуча Прада: Искахме да създадем нещо полезно, което има смисъл за хората

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Новата пролетна колекция на Миуча Прада е вдъхновена от промените в живота, след началото на пандемията. Тя има за цел да създаде удобни и универсални дрехи, подходящи за ежедневието, отговарящи на всеки стил. "През това невероятно сложно време си зададохме въпроса: Какво има значение? Искахме да създадем нещо полезно, което има смисъл за хората. Всичко, което правим, трябва да им помага да живеят по-добре.", сподели дизайнерката.

Тя представи 40 визии, които ни впечатлиха с елегантност и класа, и отново ни показа, че обръща особено внимание на детайлите, а това прави тоалетите още по-ефектни. На подиума видяхме разнообразие от принтове, сред които се откроиха точките, напомнящи ни за ретро стила, но поднесени с нотка модерност. Заострените обувки на висок ток също ни върнаха назад във времето, но ето, че всичко ново е добре познатото старо. Защото стилът остава. Откроиха се черно-белите комбинации, символ на непреходната класика, запечатала се като перманентен символ на елегантност през годините.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser