Преминете към основното съдържание

Младоженецът става все по-екстравагантен

Колко смело може да се облече един мъж на път към олтара?
© IMaxTree

Колкото по-малка е ролята на брачната институция в живота на много хора, толкова по-креативни са дизайнерите в стила за това тържествено събитие. Изненадващо или не мъжкият костюм търпи невероятно развитие в цветове, линии и... бягство от традициите. Мили мъже, мислим, че днес е истинско удоволствие да пристъпите към тази важна стъпка, само за да се насладите на визията си. Елегантен ил екстравагантне - изборът е наистина е лесен! 

В сватбената мода за мъже за 2015-та открихме очарователни цветни и нестандартни тенденции за младоженците. Ето какви са те! 

Мъжете с класически моден вкус може да стъпят съвсем леко встрани от традициите и да изберат един от най-официалните модели костюм за сватба с фрак. В комбинация с бомбе и декоративен бастун, един истински денди ще се наслади на най-впечатляващия стилен и емоционален момент в живота си. 

© IMaxTree, Archetipo Cleofe СS15

Мъжът може да спре дъха ни и в елегантен и изчистен класически силует на костюма - с жилетка, с кърпичка, в сребрист или златист отблясък на материята. Класиката може да бъде всеки път различна. 

© IMaxTree, Archetipo Cleofe СS15

Цветен и екстравагантен - това е смелият и нетипичен мъж, който умее да изненадва всеки път не само любимата си. Той е пират, той гамен, човек на изкуството и е съвсем естествено за него да сложи пантофи от кадифе, наметало вместо сако или да се облече в розово от глава до пети. 

© IMaxTree, Archetipo Cleofe СS15

И двамата в бяло - да, това е възможно. Доказателството е тенденцията за бял мъжки костюм за сватбата или просто такъв, чийто цвят се приближава доста до този на роклята на избраницата на младоженеца. Нежен и романтичен, класически и екстрвагантен! 

© IMaxTree, Archetipo Cleofe СS15

За тенденциите в булченските рокли за сезона четете в априлския брой на ELLE, който е на пазара от 20 април!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser