Преминете към основното съдържание

„Много ми е мъчно за брат ми. Той е в капан. "

Какво разказа Хари за принц Уилям?

Не само Меган Маркъл направи сензационни изявления за живота в кралското семейство, принц Хари я подкрепи в интервюто с Опра Уинфри, добавяйки още скандални разкрития. Херцогът на Съсекс призна, че все още изпитва огромна любов към по-големия си брат принц Уилям.

Когато Уинфри помоли принц Хари да разкаже по-подробно за отношенията си с брат си, той отговори: „Както казах, обичам Уилям много. Преминахме заедно през ада и имаме общи преживявания, но сега вървим по различни пътища. В момента връзката ни може да се характеризира с думата „пространство“, което си дадохме. Надявам се, че времето лекува всичко."

В разговора Хари сподели за чувствата си не само към брат си, но и към баща си принц Чарлз, който не му говори вече повече от година.

„Това е част от моята роля. Това е, което се очаква от вас, независимо кой сте в семейството, независимо какво се случва в личния ви живот, независимо какво се е случило току що. ", отговори Хари на въпрос за очакванията му да продължи да изпълнява кралските си задължения дори в условията на лична криза. Хари също спомена, че разбира, че поради мястото си в линията за наследяване на трона и ниската вероятност той да стане крал, той има много повече свобода, отколкото баща му и брат му.

„Баща ми и брат ми са в капан. Те не могат да напуснат ролите си”, завърши Хари. "И изпитвам голямо състрадание и към двамата."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser