Преминете към основното съдържание

Модели на Visages и 100 Кила с грандиозен успех в Пловдив

С това бе даден старта от серията клубни турнета Fashion Circle 2019 на една от най-изявените модни агенции у нас
© Visages

Шумно парти с 12 от най-добрите модели на Visages и с участието на 100 Кила даде начало на първото клубно турне на популярната модна агенция. На събитието в пловдивския клуб W garden бяха представени тенденции за актуалния сезон през творческия поглед на Imane и Iskra Art, както и колекция на младия дизайнер Dan Ginkov, залегнала във визията на календара Fashion Circle, който по традиция Visages представя в началото на година. Символиката на кръга, е метафора на кръговрата в модата и е в основата на клубното турне, с което Жени Калканджиева, екипът ѝ и най-добрите модели на агенцията стартираха лятото.

След Пловдив, модното турне се отправя този петък (28.06.) към Русе, club Play, където е планирано и официалното откриване на представителство на модната агенция в града. През юли партитата на добрия стил продължават в Слънчев бряг, Djanny Beach (13.07.), Варна, Senso Lounge & Club (18.07.) и Свети Влас, Il Siciliano (20.07.).

За отличната визия на моделите по време на клубната обиколка се грижат гримьорите на Guerlain и фризьорите от Christian of Roma.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser