Преминете към основното съдържание

Моделите на Balenciaga вървяха по вода, преобразени като вампири

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Вълнуваща атмосфера обгърна Cité du Cinéma тази неделя, 1 март. Леко потопен във вода, подиумът на Balenciaga представи над 100 вида визии, под специално създадено "огнено небе". Повечето бяха мрачни и леко плашещи, сякаш виждахме актьори, които се подготвят за сцена от филм на ужасите. Тези монохроматични силуети, проектирани в перфектен баланс между минало и бъдеще, излъчваха неоготически вибрации.

Драматичните форми, шиповете, повдигнатите яки и подложките за рамена, които ги заостряха, ни напомниха за дрескода на граф Монте Кристо. Моделите ни изненадаха не само с изцяло черния си стайлинг, но и с погледите си, защото носеха черни и червени лещи. Но това не е всичко. Маникюрите на моделите също бяха с остра форма, а косите на някои, бяха вързани с кабели. Така още повече се засили драматизма на подиума.

Кажете сбогом на класическия вечерен външен вид. Останахме изненадани от тоалет, който представляваше рокля и костюм, едновременно и беше изключително елегантен. Мрачните стайлинги преобладаваха, но въпреки това Balenciaga се опита да балансира колекцията си с малко пайети и флорални принтове. На фона на тъмната атмосфера, те успяха да внесат малко светлина и настроение.

Брандът обърна внимание и на офис визията ни, като представи няколко стилни костюма, които са подходящи за работната ни седмица. Всички визии от ревюто на Balenciaga в Париж, може да намерите в галерията ни.

Още по етикети

ревю , дефилета , Balenciaga
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser