Преминете към основното съдържание

Моделите на Valentino дефилираха на подиума с логото „V“ на лицата си

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

През март Пиерпаоло Пичиоли изпрати грандиозна колекция на Valentino, посветена на фуксията - 48 ярко розови тоалета, забелязващи се от километри. Гостите очевидно бяха получили съобщение за дрескода на последното му шоу в Париж, защото доста от тях носеха именно розово – от клиентите до знаменитостите, въпреки че този път колекцията не беше съсредоточена върху цвета, а върху детайлите, като логото „V“ на бранда. То дори беше нарисувано върху лицата на някои модели, невероятен ефект, сътворен от ръката на гримьорката Пат Макграт. Дизайнерът се насочи към прозрачните материи, опитвайки се да накара жените да се чувстват по-комфортно и уверено, облечени така. Сред избраните момичета на подиума на Valentino бе и българският модел Бойка Матова.

Това беше само началото. Пичоли показа красиви рокли, къси и дълги, някои изрязани в талията, и стилни костюми, в безброй нюанси на слонова кост, бежово и кафяво. Той включи и ярки наситени цветове за контраст - синьо, изумрудено зелено, жълто и червено. Акцент при голяма част от дрехите бяха перата и пайетите, създаващи луксозно и елегантно излъчване на дамското облекло. Що се отнася до мъжкото – присъствието им не липсваше и там, въпреки че не си представяме половинката си, облечена така.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser