Преминете към основното съдържание

Моделът Иветта Макарова - една от стоте най-красиви жени в Русия

Галерия

Наричан Кралската твърд, Калининград продължава да ражда кралици. Днес отправяме погледа си към Иветта Макарова. Едва на 27 години, младата дама има зад гърба си три висши образования, основател е на марката LI LAB и е модел на Women Management international agency. Около нея въздухът е наситен с изкуство, креативизъм и енергия.

По-голямата част от времето на Иветта преминава между Москва и Барселона. Основните й канали за комуникация са социалните медии, където промотира здравословния начин на живот, демонстрира изящните си форми и мотивира последователите си с полезни съвети в Instagram.

Карането на мотор ми дава чувство за свобода” – споделя Иветта. „Контролът във всеки един момент е в мен. Аз не карам, а летя. Няма граница, която да ме спре”.

В ранните си години, животът на Иветта е бил не по-малко активен. Детството й преминава в различни спортове, като синхронно плуване, тенис и фигурно пързаляне. Любовта й към леда се е запазила и до днес, тъй като в момента е увлечена по хокея. Допада й уиндсърфа, а зимата предпочита ски туризма.

Адреналинът я пали още от дете, когато получава първия си мотор. Днес, моделът споделя, че именно карането на мотор е нейното хапче против депресия. То й дава усещането за свобода и абсолютен контрол над момента. Именно от там е почерпено и вдъхновението за настоящата фотосесия. Идеята е да се покаже силната женска енергия в хармонично единство с рокерския стил.

„Моторът е моето гориво за душата” – казва още Иветта.

Основното вдъхновение на фотографа са рок музиката и независимите, уверени жени. Комбинацията от дрехи е екстравагантна, но все пак секси и елегантно подчертава деликатните части от тялото на модела с корсет и високи ботуши. По време на снимките, повдигането на мотора се превръща в истинско предизвикателство, за да може Иветта да позира в съответната поза.

В допълнение на всичко това, Иветта се интересува от изкуство и кино. Тя има три висши образования в областта, които е получила в Европа и Америка.

Красавицата има и икономическо образование със специалност „Световна икономика”, придобито от European Business School , част от интернационалната система от EBSI.

Дипломирана е в Манхатанския институт по мениджмънт (Ню Йорк) и има успешно завършено правно образование в Москва.

При участието си в конкурса „Мис Русия” тя се нарежда сред стоте най-красиви жени в страната.

IG: https://www.instagram.com/ivettamakarova/

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser