Преминете към основното съдържание

Моделът Хейли Болдуин стана и дизайнер

На вкуса й се довери луксозен австралийски бранд
Хейли с раница по свой дизайн
Хейли с раница по свой дизайн © The Daily Edited

Хейли Болдуин беше избрана за лице на австралийския бранд за луксозни кожени аксесоари The Daily Edited, като освен че засне рекламна кампания за марката, екипът й се довери и за колаборация в изработването на нова колекция - #theHAILEYedited.

19-годишната дъщеря на актьора Стивън Болдуин, която е много близка приятелка с моделите Кендал Дженър и Джиджи Хадид, за първи път влиза в ролята на дизайнер и по всичко личи, че и тази роля много й допада.

© The Daily Edited, Модели на марката

От екипа на марката обясниха, че Хейли е била част от целия процес - от скицирането до реализацията на моделите. Сред продуктите има раници, клъчове и чантичка за паспорти. Блондинката определя стила си като семпъл и практичен, затова и настоявала раницата да е достатъчно голяма, че да може в нея да се побере 13-инчов таблет. 

„Много съм развълнувана, защото това е първият път, в който реализирам своя собствена колекция, нещо, което винаги съм искала да направя“, споделя Хейли.

Стилът на Хейли Болдуин

Галерия

Стилът на Хейли Болдуин

Хейли Болдуин, снимки: Splash и Getty


  
Автор: Ирена Късметска 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser