Преминете към основното съдържание

Модерно е: бялата коса на баба

Преди фризьорите умираха от мъка, когато видят прозиращи бели корени, сега проблемът им ще са черните основи под белите коси
© Imaxtree

Дойде времето, в което бялата коса не е просто на баба, която не ходи на фризьор, а тренд. Голям тренд! Може би най-големият през настъпващата година.

А беше време, в което фризьорите умираха от мъка, когато видят прозиращи бели корени... Е, сега проблемът им ще са черните основи под белите коси. И милениалите могат само да завиждат на майките си, които са успели да постигнат снежно бяла коса по естествен път.

Годините обаче не са проблем за трендсетърите, а напротив – тяхната идея е под бялата коса да грее младежко лице. Колкото по-младо момиче, толкова по-бяла коса. Между другото, и за момчетата важи – в тренда Silvergray за тях влизат не само косите (докато ги имат!), но и брадите.


16 ИДЕИ ЗА РЕТРО ПРИЧЕСКИ ОТ МОДНИЯ ПОДИУМ


Но не отписвайте останалите нюанси в палитрите с бои за коса! През 2018 година ще продължават добре да се котират още ярките цветове, които през последните няколко сезона стават все повече и под различна форма за експерименти – от ежедневни спрейове през седмични краткотрайни бои до дълготраен цвят.

Вижте кои цветове ще продължават да са начело в тенденциите според коафьорите на дефилетата в модните столици:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser