Преминете към основното съдържание

Модна катастрофа на AMA 2016

Всяка година ставаме свидетели на всевъзможни опити на звездите да изпъкнат и да бъдат забелязани. Но в старанието си да бъдат оригинални и различни, често стават обект на подигравки и пример за зле облечена обществена личност. Тази година червеният...
© Getty

Всяка година ставаме свидетели на всевъзможни опити на звездите да изпъкнат и да бъдат забелязани. Но в старанието си да бъдат оригинални и различни, често стават обект на подигравки и пример за зле облечена обществена личност. Тази година червеният килим за Американските музикални награди бе "обсипан" със скандални рокли и много пошлост. За съжаление процентът на зле облечените беше почти равен на тези, които все пак заблестяха. 

Сестрите Бела и Дани Торн оглавиха класацията за най-зле облечените звезди на Американските музикални награди. Двете тийн знаменитости се появиха с дръзки, яркочервени коси със зелени краища и доста семпли тоалети в черно и бяло.

Сред другите дами, които направиха модни гафове на въпросната вечер, която се състоя в Лос Анджелис, бяха супермоделът Хайди Клум с твърде лъскавия си тоалет, актрисата Зое Салдана – с нейния доста патриотичен костюм и Оливия Мън с нейната мини рокличка на цветенца.

Не с по-малко шокиращи визии бяха и певиците Z LaLa и Биби Рекша. Остава загадка, защо подобни артисти не желаят да се доверят на професионални услуги на стилист и да си спестят попадане в челниите позиции на най-зле изглеждащите звезди?

Разгледайте цялата галерия от снимки и вижте останалите знаменитости, които попадат в нашата селекция за най-зле облечените звезди на AMA 2016:

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser