Преминете към основното съдържание

Модна къща AGRESSIA с бляскаво дефиле и нов магазин

Популярни лица от светския елит, бизнесмени, политици и хора на изкуството уважиха партито в хотел "Маринела"

Под мотото "Нека заедно продължим традицията!" AGRESSIA събра приятели, клиенти и почитатели на марката по повод откриването на най-новия си магазин в х-л "Маринела " в София. 

През 1989 година с много амбиция и две скромни помещения, с персонал едва от десет човека, Александър и Мария Антови полагат основите на бъдещия гигант AGRESSIA. Днес модната марка заема почетно място сред световно известните майстори в ушиването по мярка и традиционната италианска технология. Марката се свързва както с безупречния си стил за съвременния мъж, класа и качество за бизнесмените, така и с истинското значение на думата лукс, създаден от висококачествени материали и с перфектна изработка.

Водещ на събитието бе Иван Динев, а думите му развълнуваха дълбоко хората. За да продължат традицията заедно, гостите отдадоха почит на създателя на AGRESSIA - господин Александър Антов!

Модната марка представи дефиле с най-новите модели на световните брандове TOMBOLINI и La Martina, на които е вносител, както и дизайнерските си предложения за ушиване по мярка, съобразени с последните тенденции в материите и кройките. Събитието премина под формата на стилен и елегантен коктейл, декориран с бели орхидеи - символ на естетиката.

На ревюто бе представена отбрана част от колекция есен-зима 2016/2017 година, включваща: аржентинската марка La Martina - цветове и настроение, елегантен пуловер и яке от плетиво, най-актуалното в момента зелено, в комбинация с папийонка; италианския бранд TOMBOLINI – водещ в европейски и световен мащаб с технологията на изработка Zero Gravity. Дрехи, изработени само от плат без допълнителни материали, носещи невероятно удоволствие и лекота. Две в едно – бизнес и пътуване, съчетава серията ВВ на TOMBOLINI. Създадена, за да улесни всеки работещ и пътуващ мъж, с изработените ризи, сака и панталони от немачкаеми и антибактериални материи; AGRESSIA е еталон за стил, класа и елегантност, събрани в костюм, ушит по мярка, специално за клиента, съобразен с последните модни тенденции и личните му предпочитания.

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser