Преминете към основното съдържание

Модни стратегии в черно и бяло

Петна, райе, зебра ефект, артистични щрихи... вечният тренд дава безкрайни възможности за интерпретация
© ImaxTree, архив на марките

Графичното съжителство на тези два цвята сякаш е открило еликсира за вечна младост, или поне за вечна модна младост. Дизайнерските персонажи са толкова многолики, че няма как да не попаднете в плен или на чифт обеци, или на разкроена пола със свободни графични щрихи. Не е нужно да се споменава, че в зависимост от десена, може визуално да моделирате фигурата си.

© ImaxTree, Dolce&Gabbana, Guy Laroche, Ermanno Scervino, Alexander McQueen

В черно и бяло, от глава до пети е вариант, който дефилира и по подиумите, но ако смятате, че тази графична отдаденост е твърде скучна винаги може да добавите обувките или чантата в ярък цвят. Тези които толкова много харесвате, но не знаете с какво да фитнете и дълго отлежават в гардероба.

С черно и бяло всеки цвят изглежда възхитителен акцент. Вижте нашата галерия с предложения и ни се доверете. С тази комбинация трудно бихте допуснали грешка и в интензивен работен режим, и в див парти ритъм.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser