Преминете към основното съдържание

Модният редактор на elle.bg с безплатни стайлинг консултации в adidas Originals

Заповядайте на 17 септември в Mall of Sofia

Модният редактор на elle.bg Кристиан Пижов ще дава безплатни стайлинг консултации в новооткрития магазин adidas Originals в Mall of Sofia. Това ще стане на 17 септември от 16 до 20 часа.

Магазинът е изграден според най-новата дизайн концепция на марката - „Neighborhood“ (в превод от английски – квартал). През изминалите две години подобни магазини отвориха врати в ключови градове по света като Лондон, Шанхай, Сеул, Москва, Ню Йорк, Токио и Париж.

Магазинът в Mall of Sofia предлага пълната гама Originals – мъжко и дамско стрийт и ежедневно облекло, обувки и аксесоари. Сред обувките се открояват емблематичният модел Superstar, както и съвременните силуети на ZX Flux и Tubular. Налична е и последната съвместна колекция с британската певица Рита Ора, в допълнение на предстоящи лимитирани артикули и ексклузивни за магазина продукти.

                                                                                      

Можете да откриете и новите модели на емблематичните обувки NMD за сезон есен/зима 2016. Създаден за съвременен номадски начин на живот, NMD съчетават класиката и иновациите в препратки към някои от най-прогресивните модели на adidas като Micro Pacer, Rising Star и Boston Super.

Това не е само новият дом на култовата гама Originals, но и място, което марката възнамерява да превърне в пространство, което свързва инфлуенсъри и фенове на култовите маратонки.

Магазинът се намира на ниво 0 в Mall of Sofia.

Очакваме ви!

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser