Преминете към основното съдържание

Модният подиум ни изпраща на виолетово онлайн приключение

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Това, че в момента пътуванията ни са ограничени, не означава, че не може да проведем виртуална fashion обиколка. Модният подиум ни изпраща на вълнуващо онлайн приключение, оцветено в лилаво. В галерията ни ще видите елегантните виолетови идеи на Ackermann, Adam Lippes, Balmain, Ferretti, Gucci, Jeremy Scott, Margiela, Max Mara, Mischka, Prada, Preen, Valentino и Victoria Beckham.

Не се колебайте да откраднете някое от предложенията на световните дизайнери, защото може да им се доверите. Всички те ни впечатлиха и ни накараха да отворим гардероба и да проверим за нещо в лилав цвят. Той е символ на оригиналност, нестандартно мислене и креативност. Според психологията хората, които го предпочитат, са чувствителни и емоционални, но и много амбициозни.

Виолетовият цвят има силата да вдъхновява. Имате свободата да пробвате различни съчетания, докато не намерите това, което ви подхожда най-много. Какво ще кажете за стайлинга на Prada: дълга кожена пола и прозрачен светлосив пуловер + сребристи сандали?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser