Преминете към основното съдържание

Можете да наемете семейната къща на Кардашиян на Коста Рика

Имотът в екзотичната дестинация се отдава за 16.500 долара за една нощ – със СПА, сутрешно кафе и три автомобила

Не е тайна, че кланът Кардашиян-Дженър обичат лукса и избират да почиват в не по-малко луксозни интериори, независимо в кой край на света са.

Вила Manzu в Коста Рика е тяхното частно имение, закътано в скалите на Peninsula Papagayo и според People.com наистина ще ви спре дъха. Може да я наемете за една нощ срещу сумата от 16.500 долара.

За комфорта имате на разположение плитък басейн за сутрешното си кафе – едно добро начало на „тропическата“ ви ваканция. Вилата предлага още инфинити басейн и джакузи, лесен достъп до Океана, включително и сърфове, каяци и съоражения за други водни приключения.

Къщата разполага с 8 спални, в които могат да спят до 22 човека. Във всеки един от апартаментите има телевизор, минибар и дрешник, а баните са в мрамор и оникс. Пригответе се за истински лукс.

Имотът разполага с пълен екип от готвачи, икономи, шофьори и сервитьори. Обичайте ги, мразете ги, но Кардашиян-Дженър знаят как да вземат удоволствието от живота.

Източник: elledecor.com
Снимки: Home Away

 

Още по етикети

лайфстайл , интериор
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser