Преминете към основното съдържание

Можете да пазарувате със самата Сара Джесика Паркър за 400 долара

В пакета са включени чифт обувки и бонус - билет за балет
Сара Джесика Паркър в ролята на Кари Брадшоу
Сара Джесика Паркър в ролята на Кари Брадшоу © Sex and the city

Airbnb стартира нова секция "Впечатления" в Ню Йорк. Сега вместо пентхаус, в приложението можете да резервирате пазаруване с актрисата Сара Джесика Паркър на 6-ти октомври.

Цената на два часа шопинг със Сара Джесика е $400. Общо има четири места и билетите ще бъдат достъпни за покупка от сутринта на 28-ти септември.

В графика включва екскурзия в Bloomingdales и подарък чифт обувки SJP Collection, а после почивка и сладолед с актрисата. В края на обиколката Паркър ще ви даде билет за частен спектакъл на нюйоркския балет.

"Надявам се тази обиколка да покаже ярката идентичност на Ню Йорк. Бихме могли да отидем в Музея за модерно изкуство или Уитни, също и да се разходим из Чайнатаун или да разгледаме какво има по улиците на East Village. Но все пак, избрах там, където мога да бъда полезна - едно забележително място ", казва актрисата.


САРА ДЖЕСИКА ПАРКЪР ОТВАРЯ ПЪРВИЯ СИ СОБСТВЕН БУТИК


Сара Джесика се съгласи да вземе участие в инициативата, за да промотира есенната модна вечер на Ню Йорк Сити Балет, която тя ръководи тази година.

Припомняме, че събитието ще се проведе на 28 септември в Lincoln Center. Над костюмите за балерините са работили Джонатан Сандърс, Върджил Абло, Лаура Ким, дизайнерът на марката Monse, Цумори Тисато - основателят на японската марка Tsumori Chisato.


КАКВО НЕ ЗНАЕМ ЗА САРА ДЖЕСИКА ПАРКЪР?


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser