Преминете към основното съдържание

Можете да си сготвите ястията от сериала "Приятели"

Книгата "Рецептите от ПРИЯТЕЛИ" - една от най-купуваните нови издания
© press

Книгата "Рецептите от ПРИЯТЕЛИ" бе сред най-интересните нови издания на вече изминалия Панаир на книгата, който за поредна година се проведе в НДК.

Интересното е, че книгата излезе от печат броени дни преди старта на събитието, но веднага бе под прицела на най-верните фенове на сериала.

Различното от изданията на Джейми Оливър и компания е, че тези рецепти са изпитани още от времето, когато наши любимци бяха Дженифър Анистън, Матю Пери и останалите приятели.

"Яйчен крем? Супер! Сладко? Супер! Говеждо месо? СУУУПЕР!!!!" Феновете на сериала си спомнят възхитените думи на Джоуи, когато си похапва от самоделния десерт на Рейчъл.

В книгата можете да намерите сладкиша с месо на Рейчъл (така, както трябва да бъде и така, както тя го прави), прочутия в цял свят сандвич на Рос, пиците на Джоуи, сосът от боровинки на Чандлър (или както той ги нарича - "Чандлъринки"), бързите закуски в Central Perk, Унаги и много други.

© Friends

"Рецептите от ПРИЯТЕЛИ" е книга на испанските автори Даниел Лопес и Валентина Морильо и може да бъде купена онлайн от Фейсбук страницата на Издателство Лавици, както и от големите книжарници в страната.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser