Преминете към основното съдържание

Момче или момиче? Меган Маркъл и принц Хари разбраха пола на бебето си

Как протича бременността извън протокола?

ралският биограф Ингрид Сюард направи официално изявление. Според експерта двойката, която загуби кралските си титли миналата седмица, вече знае пола на нероденото си дете, и са го споделили с приятелите си. По протокол Меган и Хари трябва да го запазят в тайна.

Освен това, според Сюард, бъдещите родители вече не спекулират със символичните „родови“ кралски имена и според слуховете търсят вариант в „цветния спектър“. Викториански имена като Редмънд, Дейзи или Виолет. Друга популярна версия е, че ако се роди момиче, Хари и Меган ще го нарекат Даяна.

Когато Мегън беше бременна с Арчи, тя направи фурор с бебешко парти за 500 000 долара в Ню Йорк. Ингрид не се съмнява, че бляскавият начин на живот на херцогинята в Лос Анджелис ще изиграе роля във второто й „пренатално парти“. Според традицията подобно парти се организира от някоя от приятелките на бъдещата майка и този път, най-вероятно, това ще бъде Опра Уинфри. Хари и Меган вече дадоха откровено интервю на популярната водеща, което ще се излъчи на 7 март (може би в него те ще разкрият сензационно пола на бебето) само няколко часа преди кралицата да ги лиши от титлите и покровителството на двореца. Нейно величество смята, че „работата на държавна служба“ е несъвместима с доходната нова кариера на двойката в Америка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser