Преминете към основното съдържание

Момичешки работи – да си поговорим за грим

С приближаването на най-женския месец в годината е време да обърнем внимание на арсенала си от продукти и тенденциите за 2021г. в гримирането.

Предвид настоящето, в което маската е топ аксесоарът на годината, бюти специалистите предвещават, че през 2021г. „котешките очи” ще властват над останалите трендове в грима. Класически подчертаното с черна очна линия око придава особена драматичност на погледа. Та, ако се чудите какъв грим да си направите, то заложете на ярко червени устни и очна линия.



Тенденциите от 2000 година в макияжа се връщат с пълна сила през 2021г. Плътните, рошави вежди и меките, шоколадови устни се очертават отново да излязат на предни позиции. Тук ключовият момент е да поддържате нещата леки и свежи. За да опитате визията върху себе си, попълнете веждите си с леки движения нагоре, като за целта използвате тънък молив. Необходимо е да осигурите реалистично покритие, което да имитира естествения цвят на косъмчетата. За да оформите шоколадовите си устни, просто ги очертайте с молив в телесен цвят и ги запълнете с овлажняващ гланц. Притиснете устните си една в друга, за да размиете линията и сте готови.

Ако се чудите какъв подарък за 8 март да си направите, то нека бъде нова, цветна палитра. Време е да вложим цялата си креативност и да използваме всички цветове на дъгата, за да създадем нещо смело и уникално върху клепачите си. А и предвид факта, че през по-големия процент от времето, което прекарваме навън, сме с маска, то точно сега е правилният момент да дадем воля на въображението си в грима за очи. Експериментирайте с цветовете, заложете на ярките тонове, като наситено синьо и розово.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser