Преминете към основното съдържание

Момичетата от Лондон: 29 street style визии, които може да носим и вкъщи

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Момичетата от Лондон ни показаха 29 стайлинга, които може да носим и вкъщи, докато домашната ни ваканция приключи. След нея ще развихрим въображението си и ще създадем визии, достойни за световно ревю, с които ще ни забелязват от километри.

Абстрахирайте се от елегантните обувки, с които street style дамите се разхождат, защото няма да ни е удобно да стоим с тях цял ден у дома, но не пречи да си направим няколко обиколки по коридора и да го превърнем в моден модиум. Макар и с домашни пантофи, може да се доверим на идеите, взети от улиците на Лондон, и да свалим пижамата. Това, че прекарваме голяма част от деня вкъщи, не означава, че трябва да пренебрегваме стайлинга си.

Какво може да облечем, докато си почиваме на дивана с книга в ръка? Целта ни е да се чувстваме не просто уютно в дрехите, които носим, но и елегантно. В галерията ни ще видите разнообразни тоалети, подходящи за ежедневието ни: свободни рокли, стилни дънки, спортни сетове, широки панталони и тениски, които превърнахме в любимите ни модни находки.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser