Преминете към основното съдържание

Монахът милионер ни учи как да живеем

Геше Майкъл Роуч споделя техники, с които да си създадем мечтания живот
Геше Майкъл Роуч
Геше Майкъл Роуч

“Геше” е титла Майстор на Будизма. Първият западноевропеец, получил званието е Геше Майкъл Роуч или познатият още като монахът милионер. Завършил с отличие университета “Принстън”, монахът е за 4-та поредна година в България, за да разкрие пред българската публика тайните на великите и успешни връзки. Не само как да ги намерим, но и как да ги запазим.

В първия ден от посещението си учителят разкри тайната за посяване на кармични семена или как да си „засадим“ сами партньора, който искаме, независимо дали става дума за приятели, бизнес или романтични отношения. И по-важното - как да бъде той съвършеният такъв.

Ако имаме вече партньор, но той случайно е 75% перфектен за нас, какво можем да направим, за да стане 100% идеален. Тайната на пръв поглед изглежда много елементарна, а именно - каквото посееш, това ще пожънеш. Всяко осъзнато направено добро води до добро, а лошите постъпки - до неприятности. И всичко това в 4 стъпки.

Първо заяви ясно какво искаш, после намери някой с подобно желание и му помогни, следва да посееш семето на доброто и да си помислиш за всичко хубаво, което си направил през деня с “кафе медитация” преди да заспиш и да създадеш чувство на щастие от направеното добро.

“Ако трябва да правите избор или е трудно, значи не правите нещо както трябва. Когато посеете семената си, дори и да се заключите вкъщи, вашият партньор пак ще ви намери” това са малка част от тайните, които споделя Геше Майкъл Роуч.

Как точно функционира системата за посяване и съответно за получаване на това, което искаме, кога и какво семе да засеем може да откриете в книгите на монаха - „Шлифоващият диамант”, „Кармата на любовта”, ”Кармичен Мениджмънт”, „Градината”, „Източният път към Рая”, „Философията на йога” публикувани в България от издателство Жануа’98.

От няколко дни българският читател има изключителната възможност да се запознае и с най-дълбоките прозрения на Геше Майкъл, а именно знанието, придобито по време на 3-годишното мълчаливо оттегляне на монаха.

Основател е на Диамантения планински университет. В "Карма на любовта" Геше Майкъл е в България до днес, а среща с него може да направите в комплекс "Царско село". 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser