Преминете към основното съдържание

Моника Белучи: Не съм обсебена от мисълта да съм слаба

Сексапилната италианка е на 51 г. и е новото момиче на Бонд
Моника Белучи и Даниел Крейг
Моника Белучи и Даниел Крейг © Getty images

Със сигурност феновете на поредицата за Агент 007 няма да са разочаровани от новото момиче на любимия им герой Джеймс Бонд. Италианското изкушение Моника Белучи е красавицата, която ще видим редом до Даниел Крейг.

Бившата съпруга на Венсан Касел днес е на 51 г., майка е на две деца и е по-секси отвсякога. Не са малко жените, които мечтаят да имат нейните форми и най-накрая лично Моника разкри тайната за визията си.

Оказа се, че Белучи не влиза във фитнеса, защото не й допада. "Просто съм изключително мързелива. Никога не ходя на фитнес. Обичам да ям шоколад и паста. Изобщо не съм обсебена от мисълта да бъда слаба. Не се стресирам заради визията си. Просто обичам да се смея. Искам да живея интересен живот", споделя Моника Белучи.

Що се отнася до факта, че италианката е новото изкушение на Джеймс Бонд, макар че е на 51 г, тя обяснява: "Когато говорим за любов и страст, не бива толкова да се притесняваме за възрастта. Както по-млади момичета са привлечени от по-възрастни мъже, така и момчета на по 20-30 години харесват по-възрастни жени. Важното в случая са химията и енергията между мъжете и жените... Най-секси са умът, въображението, не възрастта и тялото... Важното е да покажеш, че жена на 50 г. може да бъде толкова интересна и атрактивна, колкото и такава на 30 г."

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser