Преминете към основното съдържание

Моника Белучи отново е влюбена

Кой покори сърцето на признатата за най-красива жена в света?

58-годишната актриса Моника Белучи излиза с 64-годишния режисьор Тим Бъртън. Това съобщава френското издание Paris Match и уточнява, че връзката на двойката продължава вече четири месеца.

Изданието публикува кадър, на който Белучи и Бъртън се разхождат из Париж, хванати за ръце, и обещава да разкаже подробности за романса им в следващия си брой.

Връзката им, според изданието, е започнала по време на филмовия фестивал на братята Люмиер, който се проведе в Лион през октомври миналата година.

Моника Белучи се раздели с френския художник Никола Льофевр преди четири години. Преди това актрисата имаше 17-годишна връзка с Венсан Касел, от когото има две дъщери. Те се разделиха през 2013 г.

Тим Бъртън от своя страна се разведе с актрисата Хелена Бонам Картър през 2014 г., за която беше женен 13 години. Двамата имат две общи деца.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser