Преминете към основното съдържание

Моника Белучи: „След като прехвърли 50, една жена може наистина много да се забавлява“

Секссимволът на няколко поколения днес навършва 54! Но как, за Бога, въобще не й личат?
Моника Белучи
Моника Белучи © Getty

Когато преди 3 години се появи като партньор на Даниел Крейг в „Спектър“, Моника Белучи отказа да приеме титлата „момичето на Бонд“. „Аз съм неговата дама“, заяви гордо иконата в киното, която не спира да вдъхновява с красотата си, въпреки годините.

„След като прехвърли 50, една жена може наистина да се забавлява“, казва (и доказва!) Моника Белучи. Секссимволът на няколко поколения днес навършва 54 години. Но как, за Бога, въобще не й личат?

Майка на две дъщери, покорила отдавна и завинаги големия екран, тя сякаш няма съприкосновение с годините. При това без да е почитателка на пластичната хирургия и силния грим.

© Getty, Тази пролет Моника Белучи дефилира като модел на подиума в Милано

„Красотата се нуждае от постоянни грижи“, признавала е неведнъж Моника Белучи.

Какво точно прави тя, за да ни респектира дори на 54?

Храненето е от изключително значение според Белучи. Не е добре да започвате деня на гладно, дори да нямате апетит сутрин. Ако огладнявате между обяда и вечерята, пийте вода. Така организмът ще функционира правилно, ще се прочиства, а от там и кожата ще има по-млад и сияен вид.

Според Моника Белучи погрешно е схващането на повечето жени, че грижите за кожата започват, когато се появят първите бръчки. Тогава е прекалено късно. Затова нейният съвет е не да се борим с признаците на стареене, а да поддържаме младежкия вид на кожата по-дълго. И да използваме козметика, съобразена с възрастта ни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser