Преминете към основното съдържание

Монохромен тренд от Marella

Галерия
Анна Кожухарова-Мариянска

Линията Marella Monochrome, част от колекция Marella SS22, представя тренди спортни връхни дрехи като ветроустойчиви якета, сатенен бомбер или многофункционално яке с подплата и монохромно вътрешно лице. Монохромният тренд е едно от основните послания на сезона: функционалният гардероб избира един цвят от глава до пети, смесвайки различни артикули като шорти, динамични клинове, дълги плетени рокли и плисирани поли в цветове, вариращи от каменно сиво до цитрусово жълто, от градински чай до пясъчно бежовo.

За да завършите цялостната визия на Marella, брандът предлага набор от аксесоари за съчетаване с всяко облекло.

Разбира се, Marella предлага разнообразие от 'bucket' и функционални чанти за през рамо и такива в минималистичен стил, клъчове, и ръчни чанти в сезонни материи, които изцяло се вписват в палитрата на колекцията.

Истинска наслада за очите е линията Monochrome на Marella. Изискана и елегантна, линията ни обгръща с непосредствена естетика, разгърната в прецизна цветова палитра. Вече налична в магазин Marella - Сердика Център или на shop.mdl.bg.

Още по етикети

Marella
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser