Преминете към основното съдържание

Морски уикенд в нюансите на синьото

Вдъхновения за кратка лятна ваканция от модния редактор на сп. ELLE

Този уикенд ще посветя цялото си внимание на приятелите, морето, пясъка, вълните и на себе си, разбира се! Затова и първото нещо, което вече съм сложила в багажа си е бански. Е, няколко модела, а единият от тях със сигурност е цял. С него през деня мога да се разхождам елегантно и уверено по плажа, без да се притеснявам дали фигурата ми е перфектна, защото успява да прикрие някое и друго несъвършенство по тялото ми. Вечер само добавям към него къси дънкови панталонки с висока талия и съм готова за горещо парти под звездите. А с този модел на Moschino в наситено синьо и със закачливи щампи вероятността за приковаване на погледите се увеличава правопропорционално с отпитите глътки вино.

© Imaxtree

Харесвам факта, че бижутата не заемат много място в багажа и още повече това, че добавят толкова фино финалния щрих към всеки тоалет, че да заблестим още повече под нощните светлини. Сред избора ми попаднаха и тези обеци на Mango с изящни камъни, които нежно ще се спускат около лицето и ще подхождат на светлосинята блуза на H&M с голи рамене. Любимият ми тренд това лято, защото разкрива една от най-деликатните зони на женското тяло. Малко на показ, но дотолкова, че да остане и доза загадъчност.

Обеци Mango, 19.99 лв.

Блуза H&M, 44.99 лв.

Книга за плажа – задължително, като високия SPF фактор за кожата! След като се потопих в „безкрайния празник“ на Хемингуей и неговия Париж, вече държа в ръцете си „По стъпките на Хемингуей“ на Майкъл Палин. Пленен от света, думите и историите на писателя, той се отправя на пътешествие из местата, където е живял и творил през годините великият Ърнест – от Чикаго през Мичиган и Испания до Африка и Уайоминг. Върви по улиците, по които се е разхождал, пие в баровете му, следва отпечатъците му и опознава градовете му. Може и да не сте почитатели на Хемингуей, но със сигурност ще откриете добри идеи за следващата ви ваканция.

„По стъпките на Хемингуей“ на Майкъл Палин, изд. Вакон

Автор Димитрина Иванова

 

 

 

 

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser